Nordväggen

“Fantastiskt genomförande av Patagonia Worn Wear Event 2017”

Jenni, Patagonia Sverige

Events

Nordväggen tillför ert event skräddarsydda lösningar. Vi bidrar med det lilla extra. Genom vårt kontaktnät kan vi till exempel erbjuda vinprovningar med eller utan framstående kockar, off pist-tur med någon/några av våra skidåkare som vi jobbar med, inspirerande föreläsare, spännande destinationer etc. Vi har ett brett kontaktnät bland äventyrare och skidåkare som kan höja nivån på er konferens.

Resor

Nordväggen arrangerar inspirerande och motiverande företagsresor. Två populära upplägg kan du läsa om nedan, eller kontakta oss direkt för att höra vad vi kan göra för er.

Hotell Åre Granen

Konferens i Åre

Trandalhatten ovanför Hjørundfjorden

Äventyrsweekend i Norge

Worn Wear Tour

En av de viktigaste åtgärderna ur ett miljöperspektiv för ett företag är att göra högkvalitativa produkter. Produkter som håller i åratal och som kan repareras. På så vis behöver du som kund inte köpa nya. Worn Wear är en hyllning till de historier våra kläder bär på. Vi ger dina produkter ett längre liv genom reparation och återanvändning. Reparationerna gör vi oavsett fabrikat. Ta med dina trasiga produkter till något av våra turnéstop, så ser vi till att de blir lagade. Nordväggen fick uppdraget av Patagonia Europa att leda Worn Wear-turnén. Turnén gick i Danmark och Sverige under sommaren 2017.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för ditt event.

Våra varumärken