Nordväggen

Företagsresa till fantastiska Norge

Äventyrsweekend i Norge

Upplev fantastiska Norge under tre dagar med guidade turer, som alla arrangeras utifrån era önskemål och förutsättningar.

I en av Norges vackraste städer, Ålesund, ligger ert hotell bara ett stenkast från vårt aktivitetscenter, varifrån alla turer och utflykter tar avstamp.

Så här kan ett skräddarsytt upplägg se ut:

Dag 1

Första dagen bjuder på en uppfriskande vandring till toppen av berget Saksa. Vi börjar i byn Urke och följer den fina leden mot toppen. Väl uppe njuter vi av den enorma panoramautsikten över tre fjordar och vyn ut mot Ålesund. Vandringen tar mellan 3 och 5 timmar.

Dag 2

Andra dagen kittar vi upp hela teamet med utrustning och kajaker och paddlar sedan in mot Ellingsøyfjorden. Vid lämplig plats gör vi ett strandhugg och äter lunch i det fria. Mätta och belåtna fortsätter vi in mellan öarna och med lite tur ser vi både havsörn och tumlare under färden.

Dag 3

Tredje dagen cyklar vi, på elcyklar, genom pittoreska stadskärnan i Ålesund innan vi fortsätter ut i omgivningarna. Vackra vyer över Ålesund och Nordsjön utlovas. Turen tar runt 3 timmar och blir en fin avslutning innan det är dags att resa hem.

Boka konferens & företagsresa

Är du intresserad av Norge eller andra destinationer? Kontakta oss så arrangerar vi en resa utifrån era önskemål.

Våra varumärken