Nordväggen

Fingertoppskänsla och starka partners.

Om oss

Nordväggen grundades av Calle Ringborg och Robert Jansson. Efter långa karriärer inom outdoorindustrin beslöt de sig 2017 för att använda sina kunskaper och breda kontaktnät i branschen till att driva eget. Med på tåget tog de skidåkarna Kaj Zackrisson och Sverre Liliequist och artisten, energisprutan och entreprenören Petter.

Som fullserviceföretag erbjuder Nordväggen ett brett spektrum av tjänster, där kvalitet är det starkaste ledordet. Det ska inte bara vara roligt för stunden, utan även i det långa loppet. Nordväggen vill vara den raka motsatsen till dagens slit-och-släng-mentalitet. En profiljacka ska inte hamna längst ner i förrådet. Den ska komma från ett varumärke som passar kunden, så att den används år efter år. Detta kräver fingertoppskänsla och starka partners. Nordväggen har båda.

På samma sätt skräddarsys företagsresorna, ofta med inriktning mot någon form av äventyr. Kanske vill ni bestiga Kebnekaise, eller prova på vågsurfing. Åka på en skid– eller cykelresa med Fjord Adventures. Eller varför inte göra era egna skidor i Åre Skidfabrik, följt av några åk på berget med Kaj och Sverre, och kanske avsluta dagen med vinprovning tillsammans med Petter på Hotell Granen.

Nordväggens kontaktnät av äventyrare, atleter, researrangörer, destinationer och varumärken gör att alla kunders behov kan tillgodoses. Ring eller maila angående din förfrågan.

Våra varumärken